Off-Road Cars

       Condueix sobre el gel i la neu, amb aquest vehicles tan peculiars. Aquesta experiència ens donarà una oportunitat especial per aprendre a conduir en condicions hivernals, en superfícies gelades i amb neu, però sempre en espais totalment segurs. 

Es poden realitzar des d'excursions a traves del bosc fins a una petita competició on el guanyador serà recompensat.

 
Karting sobre gel

       Aquests petits i divertits vehicles s'adapten a tot tipus de condicions. Podrà realitzar competicions en un circuit totalment gelat i amb neu, on sens dubte els derrapatges seran uns dels nostres principals enemics.

Primer realitzarem tandes d'escalfament per que mica en mica ens anem familiaritzant amb el vehicle i amb el circuit i la seva superfície. Després tindrà lloc una petita competició on el guanyador serà recompensat.

Cotxe de Ralli

       Aprèn a conduir un autèntic cotxe de rallis per superfícies completament gelades i cobertes de neu. Aprendrà tècniques per dominar un vehicle en condicions hivernals i sens dubte millorarà la seva conducció sobre elles.

Es poden realitzar des de classes sobre tècniques de derrapatge fins a cursos de conducció. Els cotxes son autèntics vehicles de competició, totalment equipats amb les millors normes de seguretat.