Les travesses amb moto de neu es realitzen a tota la Laponia.

Les infinites rutes i les diferents possibilitats de safari estan especialment pensades per els amants del motor i d'experiències extremes. Aquestes rutes ens portaran a descobrir i a gaudir dels paratges que ofereix la natura, del silenci, de la velocitat... i totes tenen com a punt de partida el Cercle Polar Àrtic. L'amplia experiència que tenim realitzant aquest tipus de safaris ens permet organitzar-lo seguint uns paràmetres que encaixin a cada perfil del grup que el realitza.

Es poden escollir travesses, des de 2 dies de duració fins a una setmana. Durant les rutes realitzarem varies parades, en punts d'interès, en gasolineres de pobles locals, per omplir els dipòsits de gasolina de les nostres motos i per menjar en restaurants o cafès. En ocasions pararem a descansar en refugis forestals o petites cabanyetes per preparar un mossec i cafè a foc obert. L'allotjament serà en cabanyes tradicionals o hotels, sempre en funció de la ruta i les possibilitats de la zona.

Vine i gaudeix d'aquesta aventura a la neu i contempla lo millor de l' hivern i de la natura.

El mínim de participants per realitzar una travessa es de 4 persones.

Les travesses es realitzen a partir de gener i fins a finals d'abril, sempre depenent de les condicions meteorològiques.

Per qualsevol informació o consulta, posis en contacte amb el nostre equip.  

 
script language=JavaScript>